Stressigt

2014-05-16, kl. 06.00 - och idag har Sonja och Sofia namnsdag. Grattis alla.
 
Och trodde jag att jag skulle ha mer tid idag - så trodde jag fel. Iof upp i tid - 04.40.
 
Lång dag igår - först en dryg timme på jobbet. Sen Kalix Folkhögskola och ett trevligt sammanträde. Hem vid 16-tiden och jobb till halvsju.
 
Nu har jag läst tidningarna och hunnit jobba lite. I NSD rasar facket över miljonarvodena i nortlandsstyrelse. Fast jag kan undra om det inte är lite så att som de gamla sjunga kvittrar de unga. Facket borde väl rasa över arvodena i sitt eget försäkringsbolag Folksam i första hand. För övrigt ligger väl inte arvoden inom LO-toppen långt efter?
 
Kuriren har en artikel om "importfruar" - man äcklas när man läser. Man kan ju fundera om grannar och vänner har något civilkurage och reagerar.
 
Stora nyheten igår var annars Nuonaffären. Svårt att förstå Mauds strategi - om hon nu inte ville framträda i KU kan jag förståv- men vad skulle hon till Aktuellt och göra när hon inte ville säga något. Att hänvisa till konstitionella regler kanske är korrekt - men absolut inte politiskt och medialt korrekt. Hon skulle fortsatt tiga.
 
Och nu rasar facket och kräver hennes avgång från LKAB:s styrelse. Lite märkligt att Vattenfallsstyrelse i pincip helt klarar sig från kritik. Det välavlönade styrelseproffset Anders Sundström tex - vilket ansvar har han?
 
Ja mycket skulle jag vilja skriva om idag - men tiden...Nu hoppas jag på ett liv efter den 25 maj. Idag måste det planeras för resten av den här valrörelsen. Besök i Kiruna på fredag - dock inte av mig. Annonserna til veckan måste bokas. Och idag spretar mina pojkar åt alla håll. Så tant får hålla ställningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback