Vinter igen

2014-05-04, kl. 07.30. Idag är det Monika och Mona som har namndag. Grattis!
 
Och igår var det basket för hela slanten. Lite dramatiskt i första matchen då Antnäs bara hade 5 spelare att tillgå - och en blev skadad. Dock var motståndarelaget justa och spelade också med 4. Det hade så pass stor marginal så de hade råd att vara generösa. Och match nr 2 ledde rakt till final.
 
Hann med lite annat också. Hämtade upp materialt från fyndmarknaden. Tyvärr massor med böcker kvar. Men nu plågar vi medlemmarna med ett utskick om det. Och så hann jag med ett sjukbesök också. Och fick höra om en dramatisk händelse. Korridoren utanför ortopedin hade varit avspärrad och avskärmad - och flera poliser var där. Månne vad som hänt? Ingen vägledning i tidningarna iaf.
 
Och redan igårkväll började det snöa ymnigt. Så idag vaknade jag upp till ett vitt vinterlandskap. Vinter igen - sommaren blev kort.  Dock inget som kräver vare sig snöskottarskor eller spade. Solen försöker treva sig fram - kan hoppas hon lyckas och smälter bort täcket. Småfåglarna är rätt förvirrade.
 
Tycker det är rätt skönt att det inte blev så att jag skjutsade Jens till Skellefteå. Nu sitter han någorlunda tryggt på kustbussen på väg som talare vid Valskolan i Skellefteå. Såg att det varit en olycka vid Rosvk - men tydligen var vägen fri då bussen kom - för inget larm på FB, Tydligen ont om nyheter eftersom olyckan - utan allvarligt skadade hamnade i Expressen.
 
Idag blir det som ni förstår basket igen - finalmatch på LEA klockan 11. Och sen blir det jobbet. Ska börja här hemma med att sätta ihop en "att-göra-lista". En jävulskt stressig vecka väntar - så det gäller att planera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback